O nama

DOMINUS

Dominus je agencija za nekretnine koja klijentima pruža usluge posredovanja pri kupovini i prodaji nekretnina na području Aranđelovca ali i Srbije. Naš jasan cilj je da zadovoljimo interese svih učesnika u procesu nabavke ili prodaje nekretnina. Dominus je siguran i pouzdan partner od koga možete očekivati i prijateljski, savetodavni pristup u svakom procesu i obliku saradnje.

ISKUSTVO

Dominus tim je sačinjen od iskusnih stručnjaka u oblasti prometa nekretnina. Naš profesionalni pristup razvijen je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu licenciranih agenata za nekretnine u Srbiji u kombinaciji sa neprocenjivim internacionalnim iskustvima, dobrom praksom i trendovima prikupljenim širom sveta.

POTPUNA PODRŠKA

Mi vrednujemo timski rad. Mi igramo u vašem timu. Dominus je podrška u procesu prometa nekretnina na koju se možete potpuno osloniti. Praktičnost i kvalitetnu saradnju rado ćemo vam pokazati dolaskom na vašu adresu uz jednostavan i brz postupak, odlaske u banku, kod notara i ostale institucije uz sprovođenje svih pravnih i ostalih poslova i procedura u vaše ime.

POVERENJE NA PRVOM MESTU

Smatramo da je poverenje siguran korak ka uspehu. Dođite ili nas pozovite da se upoznamo. Čekamo vas!

Српски језикEnglishРусский